Olen miettinyt, miksi kuuntelen niin paljon ja mielelläni CMX:n musiikkia. Sitten asia selveni minulle : maailmankuva on sama kuin isälläni. Oli shamanismia ja outoja ajatuksia maailmankaikkeudesta. Oli alkoholia ja Grilli / yritys. Siinäpä on teille suomalainen sana "yritys" 1) (käytössäni ei ole suomi - suomisanakirjaa) jokin toimenpide, jonka tekee, mutta joka ei johda haluttuun lopputulokseen (joka taas on matemaattinen termi myös pikemminkin - mutta MINÄHÄN LUEN FILOSOFIAA, nyt aloin opiskelemaan myös Aristoteleen kirjoja, kun aloin tekemään suomen kielen opintoja Jyväskylän avoimeen yliopistoon. 2) toimiva pieni liikelaitos (onko? sinun mielestäsi lukija, onko?) Toisaalta: "yrittää" = "ei-onnistua". Toisaalta "yrittää" = toiminnallisesti "tehdä rahaa liiketoiminnnan avulla". 

Ja minulla on ihana mies, joka olisi teatterialalla, mutta ei kuitenkaan, koska sairastaa MS-tautia. Hänen ex-kihlattunsa oli Teatteri Jurkan toiminnanjohtaja ja nyt Espoon teatterissa jotain vastaavaa. Serkkuni, joka on Jyväskylän teatterinjohtaja ei halua jostain syystä pitää minuun yhteyttä eikä tädeistämme ole jäljellä enää kuin yksi Saksassa. HÄNEN HÄPEÄNSÄ! 

Cloaca Maxima - "Where there is no Border - there is no Order" - lähetin viestin A.W.Yrjänälle sen jälkeen, kun olin kysynyt häneltä lehtijuttuun tulemista. Viime vuonna tein JOURNALISMIN opinotoja Haaga-Helian avoimeen ammattikorkeakouluun Helsingissä. Sain vastausviestin "wtf". Pitää pistää vastausviesti:"Woo-The-Fan" eli "en-ole-fani". Pitää tavoittaa se pieni ihminen, mikä siellä on - mutta pitääkö minun sen vuoksi lukea hänen päiväkirjansa, joka muuten on hyvä - ostin sen kirpputorilta, hintaan 3,90€. 

cmx-vetoinen runo:
Kylmä kyy
nimeäni kysyy
ken hyväksyy,
että syy

on hyvä
katse kysyvä
polte syvä
kuin kultajyvä
ja hyvä
Jäähyväisvalssi
on ainoa tanssi,
jonka kanssasi tanssin
sillä tunsin

sinut, en tunnetta

"Tunsin sinua kohtaan...." yhtäkkia on vain sanontoja ja sanoja ja mikään niistä ei ole totta vaikka ovatkin niin kovin tuttuja monet. 

(välimerkeillä.