Isäni oli alkoholisti, hän on kuollut nyt. Myös hän sairasti kaksisuuntaista mielialahäiriötä, mitä nykyisin kutsutaan kaksisuuntaiseksi mielialahäiriöksi. Minulla on siihen lääkkeet, enkä käytä alkoholia ollenkaan. Isäni joi whiskeyä iltaisin ja äitini oli töissä grillikioskilla. Todella synkkää ja synkeää elämää, siltä kuulostaa, mutta ei. Meidänkin pienesssä 10 000 asukkaan kaupungissamme oli KIRJASTO ja isäni oli hyvinä kausina hyvä keskustelemaan syvällisistä asiosta. Kaikkien näiden asioiden vuoksi kiinnostuin FILOSOFIA:asta ja mietin jo peruskoulussa, pääsisinkö opiskelemaan sitä. Tahdoin myös näyttelijäksi : osin siitä syystä, että äitini toi minulle GRILLIIN luettavaksi naistenlehtiä, joissa oli haastateltu menestyviä ihmisiä / naisia, joidan taustalla oli jotain hankalaa. Ajattelin, että menestyminen on minun tieni. 

Isäni on nyt kuollut ja ollut haudassa 6 vuotta. Hän olisi nyt 80 - vuotias, jos olisi elänyt. Aivoinfarkti vammautti hänet. Hän kävi AA-kerhossa, mutta sitten kun löysi sieltä naisen, joka myös oli alkoholisti hän jätti äitini ja muutti naisen luokse. Tämä tapahtui kun olin n. 23 vuotias ja opiskelin kauppa- ja ammattioppilaitoksessa. Sitten hän löysi paikallislehden toimittajan entisen vaimon, joka on nuorena ollut todella kaunis ja oli vielä silloinkin. Äitini oli auttanut häntä aivoinfarktin ollessa, että hän pääsi lääkäriin, joka ensin oli lähettänyt hänet vain kotiin vaikka oli halvaus tulossa. Isäni oli myös kirjoittanut tuohon paikallislehteen, sillä hän tunsi päätoimittajan. 

Itse en käytä enää ollenkaan alkohlia. Tätä on kestänyt jo vuodesta 2002. 1992, kun pääsin mieluisiin töihin alkoholin käyttö väheni paljon, n. 1 - 2 krt./v.:ssa. Nyt minulla on sellaiset lääkkeet, että lääke levomepromazine on jopa vaarallinen sen kanssa, hengenvaarallinen, sanoi apteekin farmaseutti.